POLITICA DE RETURNARI

Serviciul de retur este valabil atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la www.brema.ro

Returul produselor existente pe brema.ro se supune O.G. nr. 130 din 31 august 2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, republicata numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid.

Comenzile care sunt achizitionate din magazinul societatii nu sunt considerate comert la distanta, ci vanzare prin magazine specializate, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului si se supun legilor in aceasta materie.
Ne rezervam dreptul de a nu accepta primirea retururilor fara notificare scrisa prealabila

Pentru a beneficia de acest serviciu, produsul trebuie sa se incadreze in conditiile de retur mentionate mai jos.
Returul se poate face in maxim 14 zile calendaristice de la data ridicarii/primirii produsului.

Cererile de retur sosite dupa 14 de zile calendaristice nu sunt luate in considerare.

Adresa de retur, indiferent de metoda de transport aleasa initial este: Magazin BremaBikes, str. Popa Tatu, nr. 28, Bucuresti
Cum se face returul:

Prin serviciul de curierat agreat. Acesta este Bookurier sau dupa caz alte servicii de curierat rapid si trebuie sa contina mentiunea ‚FRAGIL’.

In cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate integral de catre cumparator. Plata transportului tur/retur nu intra in obligatia BremaBikes

Returnarea banilor:

In cazul in care sunt respectate conditiile de retur, BremaBikes se angajeaza sa returneze beneficiarului suma achitata pentru produsul returnat, in maximum 14 zile de la receptionarea produsului de catre vanzator. Costul transportului nu intra in calculul returnarii banilor. Returul banilor se face doar prin ordin de plata in contul pus la dispozitie de client.

Conditii generale pentru retur:

- In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, se poate returna doar un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.
- Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice (inclusiv urme de montaj), lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
- Produsul returnat trebuie să fie insotit de certificatul de garantie in original.
- In cazul in care produsul returnat prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
- In cazul retururilor repetate (peste 2 retururi nefondate) ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului.

Conditiile de retur specifice anumitor categorii de produse:

A. Produsele din urmatoarele categorii pot fi returnate daca nu au fost folosite si au eticheta si/sau alte elemente de identificare atasate:
Produsele din categoria biciclete, piese, accesorii si echipamente;

B. Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:
a.Produsele din categoria biciclete,piese,accesorii si echipamente care au fost folosite si/sau nu au alte elemente de identificare atasate;
b. Produse aduse pe “comandă specială” (COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse comandate de catre Beneficiar si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar daca unul sau mai multe dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.);
c. Produsul nu mai are ambalajul original complet in care a fost livrat;
d. Etichetele de identificare ale produsului sau ale ambalajului sunt deteriorate sau lipsesc;
e. Piesele sau accesoriile care au fost montate sau folosite, produsele care prezinta urme de utilizare